Single Blog Title

This is a single blog caption
مقایسه کامیونت شیلر و فاو

مقایسه کامیونت شیلر و فاو

در سال های اخیر شاهد ورود خودروهای سنگین بسیاری به بازار خودروسازی ایران بوده ایم اما فقط تعدادی محدود از این خودروهای سنگین از عملکرد و کارایی بسیار بالایی برخوردار هستند و توانسته اند نیاز ترانزیت کشور را به خوبی برطرف نمایند.در این مطلب قصد داریم دو نمونه از کارآمد ترین ماشین آلات سنگین که امروزه در صنعت خودروسازی مورد توجه قرار گرفته اند را مورد بررسی و ارزیابی قرار دهیم.
در این مقاله قصد داریم به معرفی دو نمونه از پرکاربردترین خودروهای سنگین به نام کامیونت شیلر 6 تن و کامیون فاو بپردازیم.کامیونت شیلر 6 تن و کامیون فاو جزء ماشین آلاتی هستند که با وجود تحریم های موجود در کشور و با تکیه بر دانش و متخصصان با تجربه در زمینه تولید خودروهای سنگین ساخته شده اند. همچنین قیمت مناسبی که برای کامیونت 6 تن شیلر و کامیون فاو در نظر گرفته شده است محبوبیت این خودروهای سنگین را در بین عموم مردم افزایش داده است.

معرفی کامیون فاو

کامیون های فاو خودروهای سنگینی هستند که به دلیل داشتن ویژگیهایی مانند قیمت مقرون به صرفه و امنیت و عملکرد بالا و بهره گیری از جدیدترین فناوری های روز دنیا یکی از بهترین کامیون های موجود در بازار خودروسازی به حساب می آید.کمپانی فاو یکی از قدیمی ترین و بزرگ ترین شرکت های خودروسازی است که سالهاست در زمینه تولید خودروهای سنگین فعالیت دارد و اولین بار طراحی و تولید کامیون فاو توسط گروه خودروسازی فاو انجام گرفت.
کامیون های فاو چند سالی است که توسط شرکت سیبا موتور، نمایندگی فاو در ایران به تولید خودروهای سنگین در ایران می پردازد. البته محصولات فاو با کاربری های مختلفی به بازار عرضه می شوند که از میان آنها می توان به کشنده فاو تک محور و جفت محور، کامیونت، کمپرسی فاو و انواع کامیون های سبک در تناژ باری 6 و 8 اشاره نمود که هر کدام کاربری جداگانه دارند و متناسب با کاربری که دارند به جایگاه ویژه ای در عرصه خودروسازی دست پیدا کرده اند.

معرفی کامیونت شیلر

کامیونت شیلر 6 تن یکی از انواع کامیونت های تولید داخل است و با عملکرد و کیفیت بالایی که دارد توانسته تحولی شگرف در عرصه حمل و نقل ایجاد نماید و سطح بالایی از فروش را به خود اختصاص داده است. شرکت بهمن دیزل یکی از شرکت های معروف خودروسازی است که با هدف توسعه ناوگان حمل و نقل مسئولیت مونتاژ و نصب کامیونت شیلر را بر عهده گرفته است و تا حد زیادی در هدف بخشیدن به این هدف موفق عمل نموده است.
کامیونت شیلر دارای ویژگیهای منحصر به فردی است که باعث شده این نوع کامیونت را از سایر کامیونت های موجود در بازار ممتایز نماید.یکی از این ویژگی ها این است برای طراحی شاسی این دسته از کامیونت ها، از کامیونت های شرکت ایسوزو بهره گرفته شده است. برای ساخت شاسی این کامیونت از بهترین و با کیفیت ترین قطعات استفاده شده است و این امر باعث شده این نوع کامیونت در زمره ی یکی از بهترین نوع کامیونت ها قرار گیرد.
موتوری که برای کامیونت شیلر استفاده شده است از برند cummins با قدرت 141 اسب بخار است و با عملکرد و قدرت بالایی که دارد توانسته به راحتی جوابگوی نیاز افراد در شرایط مختلف باشد. یکی از خصوصیات ویژه ی این نوع کامیونت حداکثر توان آن روی شیب 50 درصد است و این به این معنی است که این نوع کامیونت ها در سخت ترین شرایط و صعب العبورترین جاده ها به راحتی میتواند به فعالیت خود ادامه دهد.
مواردی مانند ترمز بادی، تورشن بار، کولر، توربوشارژر، ایمنی بالا به واسطه ی سیستم ترمز ABS و استاندارد آلایندگی یورو 5 از ویژگیهایی هستند که می توان در مورد این نوع کامیونت اشاره نمود و به سبب داشتن این ویژگی ها می توان کامیونت شیلر را در زمره ی بهترین و با کیفیت ترین نوع کامیونت ها قرار داد.
ویژگیهایی نظیر قدرت و امنیت بسیار بالا و اینکه متناسب با هر نوع شرایط آب و هوایی و اقلیمی ساخته شده است، باعث شده کامیونت شیلر 6 تن به یکی از بهترین و کارآمد ترین نوع کامیونت ها تبدیل شود. همچنین در کنار ویژگیهایی ذکر شده قیمت مناسبی که برای کامیونت شیلر در نظر گرفته شده است این نوع کامیونت را به کامیونتی مقرون به صرفه تبدیل کرده است.
این کامیونت متناسب با کاربری های متفاوتی نظیر یخچالی، کمپرسی، باربری، خودروبر، حمل نوشابه، مسقف فلزی توسط شرکت بهمن دیزل طراحی شده است.

مقایسه کابین کامیونت شیلر و کامیون فاو

جنس اتاق کامیون های و کشنده های فاو از نوع فابیر گلاس و فلز میباشد و به صورت کامل جوشکاری شده است. ضد زنگ هایی که برای پوشاندن کابین کامیون فاو استفاده شده است احتمال پوسیدگی و خوردگی کابین را به حداقل می رساند.قسمت داخلی کابین کامیون فاو به عایق های حرارتی، صوتی مجهز شده است که این امر از ورود صداد به داخل کابین جلوگیری می کند و برای افرادی که به صدا حساس هستند یکی از نکات مثبت تلقی می شود.
در مقابل کامیونت شیلر به امکاناتی مانند ترشن بار تجهیز شده است که دسترسی افراد را به موتور آسانتر می کند و علاوه بر اینکه دید گسترده ای برای راننده فراهم می کند، فرایند سوار و پیاده شدن را برای راننده و سرنشینان راحت تر می نماید.

مقایسه مشخصات فنی کامیونت شیلر و فاو

مشخصات فنی کامیونت شیلر کامیونت فاو
موتور CUMMINS ISF 3.8 4141

نوع موتور: دارای ۴ سیلندر خطی،

سوپاپ بالا، تزریق مستقیم،تجیهز شده

به توربوشارژر و اینترکولر

مدل موتور:CA6DM2-39E4-CA6DM2-E2E4

نوع موتور:شش سیلندر خطی،

۲۴ سوپاپه، توربوشارژر

حداکثر قدرت موتور(اسب بخار)دور در دقیقه 141/2600 اسب بخار 420/1900 اسب بخار
حداکثر گشتاوری(نیوتن متر) دور در دقیقه 440/2200-1200 400/1200-1900 نیوتن متر

دور در دقیقه

حجم موتور (سی سی) 3760 11040 سی سی
سیستم ترمز سیستم ترمز ضد قفل مجهز به

کنترلگرهای الکترونیکی جهت

تعدیل در سطح لغزنده (ABS)

نوع ترمز: چهار چرخ دیسکی- تمام بادی

ترمز کمکی: ترمز اگزوز

ترمز دستی: مکانیزه پنوماتیکی-

بوستر چرخ های عقب

ترمز دو مداره تمام پنوماتیکی

ASR+ABS با برند WABCO و

ترمز دستی تریلر

ترمز اگزوز( خفه کن اگزوز)

ترمز موتور: روی سوپاپ ها

سیستم تعلیق فنر تخت چند لایه ای با کمک فنر تلسکوپی محور جلو با مقطع I شکل و فورج شده

محور عقب: دور محور محرک با

کاهنده دو مرحله ای و

نسبت 1.4/875 دارای قفل دیفرانسیل

تعلیق جلو: فنر پارابولیک با موجیگر و

کمک فنر

تعلیق عقب: فنر تخت فولادی با

بازوی V‌شکل(سیستم فنر بادی به صورت آپشن

سایر تجهیزات GPS

شیشه بالابر برقی

بخاری درجا Webasto تولید کشور آلمان

رادیو و پخش USB port

کروز کنترل و تاخوگراف

تهویه مطبوع( کولر و بخاری اتوماتیک)

شیشه های برقی و آینه های برقی و قفل مرکزی

نمایشگر دیجیتال اطلاعات خودرو

 

نتیجه گیری

هر دو کامیونت شیلر و فاو از نظر کارایی و عملکرد در سطح بالایی قرار دارند، هر دو قیمت مناسبی دارند و نمی توان خودرویی را به عنوان کامیونت برتر معرفی نمود. این موضوع که که کدام یک از این خودروهای سنگین مناسب تر است کاملا به نوع کاربری شما و اینکه می خواهید از آن برای چه فعالیتی استفاده نمایید، بستگی دارد.

نظربدهید